Netmore mobil accesspunkt

Täckning där du behöver det

Vi ger våra kunder möjlighet att själva bestämma
var mobiltäckning och kapacitet behövs.

Mobiltäckning och kapacitet där du behöver det

Vi ger våra kunder möjlighet att själva bestämma var mobiltäckning och kapacitet behövs. Med en eller flera mobila accesspunkter är det enkelt för att efter behov bygga ut täckningen och säkerställa att det svarar upp för just ert användningsområde. Varje accesspunkt ger upp till 3 km2 täckningsyta beroende på var och hur den placeras. End a kravet är att den sitter inomhus och ansluts till el och

Granterad täckning

Netmore mobil accesspunkt kompletterar Netmores tjänsteutbud mobilabonnemang och Iot lösningar genom att på ett unikt och innovativt sätt garantera att det finns täckning där det finns el och bredband. Med den snabba bredbandsutbyggnad som sker i Sverige i dag är denna produkt unik och perfekt för de platser som fortfarande kämpar med dålig mobiltäckning.

Hur fungerar det?

Accesspunkten ansluts till el och bredband och kopplar sedan automatiskt upp sig till Netmores nät och distribuerar inom några minuter ett GSM-nät som sträcker sig 500–1000 m i varje riktning från där den placeras. Täckningen påverkas av dämpning i form av väggar och utomhusmiljö men har oavsett 10–100 gånger bättre täckning jämfört med WiFi.

”Vi ger våra kunder möjlighet att
själva bestämma var mobiltäckning
och kapacitet behövs.”

Netmore erbjuder tjänster inom trådlös kommunikation
för att öka ert företags 
produktivitet och effektivitet.

Kom i kontakt med oss

Privat / Företag

Kundtyp

1 + 2 =

Pris 1500kr

Pris 1500kr ex moms