Netmore IoT

”Netmores IoT-abonnemang använder sig av alla fyra stora utomhusmobilnät och vårt egna – Netmores nät för att garantera din täckning. Komplettera med en mobil accesspunkt från Netmore för att få full täckning i dina lokaler – eller där du behöver det.”

Simkort för smarta enheter

Netmore är en komplett leverantör av kundanpassade IoT-lösningar, skräddarsydda efter kundens unika behov.

IoT-sim

Våra simkort går i fem stycken nät, alla fyra stora utomhusmobilnät och vårt egna – Netmores nät. Det sistnämnda kan du själv bestämma var det ska finnas genom att hyra en Netmore mobil accesspunkt och på så vis se till att du får täckning där just du behöver det.

Internationell funktionalitet

Netmores simkort fungerar i hela världen med fördelaktiga priser per Mb data.Kontakta oss för ett skräddarsytt paket i de länder du är verksam.

Eget corenät

Hyr du en mobil accesspunkt av oss får du kontroll på trafiken och vi ser till att ta fullt ansvar för att din data är skyddad. Behöver du lokal redundans? Inga problem, kontakta oss så berättar vi mer.

IT-integration

Vi använder oss av Tarifflex som är en patenterad metodik som bevisat sänker integrationskostnaderna till en tiondel.

Exempel på användningsområden

De saker som kopplas samman med Netmore IoT kan vara vad som helst; Dörrlås, GPS-Trackning,cyklar, truckar, övervakningskameror, maskiner, robotar, fordon, styra obemannade enheter, hushållsapparater,skor, möbler, klockor och inte minst människor. Med hjälp av små datorer inuti sakerna kopplas de samman med varandra och med Internet.

Netmore IoT

Netmore erbjuder skräddarsydda IoT-lösningar, efter
kundens unika behov – kontakta oss så berättar vi mer.

M2M-abonnemang

Netmores M2M-abonnemang använder sig av alla nät i Sverige (Telia, Telenor, Tele2, 3 och Netmore) för att garantera din täckning. Komplettera med en mobil accesspunkt från Netmore för att få full täckning i dina lokaler – eller där du behöver det. Med accesspunkt från Netmore får du också full kapacitet och fri data (GPRS).

 

Netmore erbjuder abonnemang som lämpar sig för kommunikation mellan uppkopplade maskiner. Garanterad täckning och driftsäkerhet med möjlighet till fast pris. M2M-abonnemang är endast avsedda för datatrafik och SMS.

Beställ direkt eller få kostnadsfri rådgivning:

Edward Rassmus, Försäljning
edward.rassmus@netmore.se
+46 (0)73-172 30 08

Martin Flenhagen, M2M
martin.flenhagen@netmore.se

Netmore M2M

Mest prisvärt

18 SEK / mån

Du betalar för det som används.

0,099 SEK / MB
0,59 SEK / SMS

Ingen bindningstid

Netmore M2M Prepaid

Kontroll på kostnaden

699 SEK

Kan användas upp till 10 år.

1000 MB
0,59 SEK / SMS
Ingen bindningstid

Netmore erbjuder tjänster inom trådlös kommunikation
för att öka ert företags 
produktivitet och effektivitet.

Kom i kontakt med oss

Kontakta oss

2 + 7 =

Hur mycket data behöver jag?

10 + 1 =