Netmore Connect

Företagstelefoni med garanterad täckning som du själv påverkar

Kontakta oss

12 + 5 =

Q

Komplett företagslösning med garanterad inomhustäckning och företagsväxel

Som första operatör erbjuder Netmore en helhetslösning till ditt företag med företagsväxel och garanterad mobiltäckning. I paketet ingår mobilabonnemang, garanterad täckning samt växelfunktioner.

Netmore Connect – Det mobila företagspaketet

Startpaket

Allt detta ingår

 

Netmore företagsväxel

 

Molnväxel ingår så du kan ta med dig kontoret var du vill. 5 anknytningar ingår. (Ingår – värde 79 SEK per månad & abonnemang)

 

Mobilabonnemang fastpris

Netmore Fast 30 med 30 GB data Fria samtal i Sverige Fria SMS i Sverige

 

Garanterad täckning

Garanterad täckning i dina lokaler med en Netmore accesspunkt där du själv bestämmer täckningsområde*. En accesspunkt ingår – täcker upp till 3 km2. (Ingår – värde 1500 SEK / mån)

Erbjudande Netmore Connect startpaket: 345 SEK per månad & abonnemang (gäller vid beställning av minst 5 abonnemang)

Komplettera med ytterligare abonnemang, anknytningar och Netmore accesspunkter allt efter era behov. * Enligt täckning med en (1) Netmore accesspunkt Priser exkl. moms

Netmore Connect ger dig garanterad täckning i dina lokaler – du bestämmer själv täckningsområde*

Hela Sverige kan använda Netmore Connect

Netmore Connect kan användas överallt i Sverige, bara du har tillgång till el och bredband, fast eller mobilt. Utomhustäckningen är precis som vanligt. Med Netmore Connect kan du själv påverka mobiltäckningen!

Netmore företagsväxel

Med vår molnväxel direkt i mobilen kan du ta med dig kontoret var du än befinner dig.

Är ni mobila en stor del av arbetsdagen och på andra ställen än vid på kontoret? Då blir ni garanterat effektivare med en mobilväxel anknytning. Netmore företagsväxel förvandlar era mobiltelefoner till växelanknytningar. Tack vare det kan ni äntligen klara er med en enda telefon per medarbetare, samtidigt som ni kan ge kunderna utmärkt service när de ringer. Självklart kan ni behålla de fasta telefonnummer som ni redan har och som är inarbetade hos kunderna. Ni får en bättre service med funktionen Svarsgrupp / Huvudnummer vilket betyder att de inkommande samtalen till ett visst nummer styrs ut samtidigt till ett antal medarbetare. Exempelvis kan ni ha ett speciellt telefonnummer till försäljning, där alla säljare ingår i svarsgruppen. Med en eller flera svarsgrupper blir det enkelt för er att avlasta varandra och ta hand om samtalen gemensamt. Kunderna får ett Företagets hälsningsmeddelande av växel. Skulle alla medarbetarna i gruppen vara upptagna kan kunden placeras i telefonkö med regelbunden information om köplacering. Det här betyder att ni kan svara på fler samtal. Tillgängligheten ökar, eftersom den inte längre är knuten till enskilda medarbetare. Med Netmore företagsväxel får era kunder en service i världsklass!

Netmore erbjuder tjänster inom trådlös kommunikation
för att öka ert företags 
produktivitet och effektivitet.

Kom i kontakt med oss

Kontakta oss

11 + 13 =