Netmore mobil accesspunkt

Med en Netmore mobil accesspunkt får du upp till 3km2 täckning och garanterad kapacitet för data- och mobilkommunikation. En unik produkt som ger våra kunder möjlighet att själv komplettera våra abonnemang med täckning och kapacitet i Netmores nät. Passar perfekt för samfälligheter, fiberföreningar, byalag, företag, bostadsrättsföreningar, offentlig sektor eller andra miljöer med dålig mobiltäckning eller utmanade radioförutsättningar.
Få tillgång till Netmores nät med en Netmore mobil accespunkt. Upp till 50 samtida abonnenter inom samma accesspunkt och 30 samtida samtal. Komplettera med fler accesspunkter för utökad täckning och kapacitet.

Behöver du hjälp?

Edward Rassmus, Försäljning
edward.rassmus@netmore.se
+46 (0)73-172 30 08

Vad har du för behov?

Berätta mer om din verksamhet!

Vad har ni för typ av lokal?

Hur många mobiltelefoner/terminaler skall vara anslutna?

Hur många kvadratmeter är era lokaler?

Exempel på användningsområden:

Lokalt 4G-nät

Logistikcentrum

Lokalt 4G-nät som alternativ till WiFi. Perfekt handover mellan basstationer vilket gör att handscanners och truckterminaler inte tappar kontakten. Möjlighet att ha täckning även utomhus mellan olika anläggningar.

 

 

Driftsäkerhet framför allt

Sjukhus

Lokalt 4G-nät för de mest driftkritiska systemen, tex hjärtlarm. Även samtal mellan personalen hålls garanterad även vid situationer som normalt skulle påverka de publika näten utomhus.

Eget nät

Bostadsrättsföreningar

Den dåliga täckningen från masterna utomhus blir irrelevant då ni själva har ett eget nät i huset. Ni sparar också pengar då alla samtal från fastigheten är gratis.

 

 

Bättre mobiltäckning

Landsbygd

När de stora operatörerna inte når ut så är ett eget nät ett perfekt alternativ. Gå ihop som samfällighet eller byalagsförening och ge fler en möjlighet att ta del att nätet.

Mobil Accesspunkt

En unik produkt som ger ett privat mobilnät till er verksamhet. Fördelarna är många, du kan själv bestämma både täckning och kapacitet. Som ägare av ett eget mobilnät har du dessutom fria samtal och sms till allt och alla i Sverige när du befinner dig inom nätet. Rör du dig utanför har du roaming både nationellt och internationellt.

Netmore Wifi

Med Netmore WiFi får ni ett snabbt och robust WiFi med garanterad täckning både i era lokaler men även utanför,
och massor av bra funktioner som gör livet enkelt för er och ökar er produktivitet. Drift och support ingår.