Professionella WiFi-lösningar för inom- och utomhusbruk

Med Netmore WiFi får du en professionell, carrier-grade WiFi-lösning. Vi levererar senaste teknologin tillsammans med IT- och radiodesign som säkerställer högsta prestanda. Exempel på användningsområden är stora kontorkomplex, industrier, gallerior, garage, affärer, marinor och flerbostadshus.

Vi radioplanerar era lokaler och bygger ett WiFi-nät efter samma principer som man bygger mobilnät, dvs för tusentals eller kanske miljoner abonnenter. Vår byggteknik är nerskalad, inte tvärt om. Fungerar utmärkt att kombinera med ett lokalt GSM-nät för röstsamtal vilket ger både låga kostnader och perfekt täckning.

Behöver du hjälp?

Edward Rassmus, Försäljning
edward.rassmus@netmore.se
+46 (0)73-172 30 08

Vad har du för behov?

Berätta mer om din verksamhet!

Hur många användare förväntas ansluta till ert WiFi?

Hur många rum behöver WiFi-täckning?

Hur många kvadratmeter är era lokaler?

Kundexempel

Norrvatten

Driftsäker teknik till vattenverk

Norrvatten har valt Netmore som leverantör av mobilnät och WiFi-nät till vattenverket i Görväln. Görvälnverket producerar och distribuerar dricksvatten till 14 kommuner norr om Stockholm.

Norrvatten är ett kommunalförbund som består av fjorton medlemskommuner i norra Stockholmsområdet. Förbundet producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till mer är 600 000 människor.

”När vi nu installerar ny modern teknik för mobilnät och WiFi-nät kommer vi ytterligare att förbättra produktiviteten”

Conny Nylund, IT-chef - Norrvatten

”Netmore valdes då de kan leverera den bästa WiFi-teknologin för en industriell miljö”

Mathias Niebel, VD - Edström Logistics

Edström Logistics

När effektiviteten är i fokus

Edström Logistics har valt Netmore som leverantör av deras proffesionella WiFi-nät till bolagets anläggningar i Malmö och Stockholm.

Edström Logistics är tredjepartslogistiker (3PL) med egna lager i Malmö och Stockholm med totalt ca 30 000 m2 varmlager (skyddsklass 3). Edström Logistics tar hand om kundens hela logistikkedja och erbjuder lagring, hantering och distribution med stor flexibilitet för kundens unika önskemål.

Bjelkesta gård

Till hjälp för lantbrukaren

Tidningen Land uppmärksammar Netmores leverans av lokalt mobilnät till Bjelkesta gård som löser problemet med dålig mobiltäckning och även ger lantbrukaren den bästa trådlösa datakommunikation med WiFi-nät på gården.

Vi tar välkommet emot förfrågningar från andra gårdar med dålig mobiltäckning.

"Problemet med dålig mobiltäckning på landsbygden är mycket stort och vi är naturligtvis stolta att omnämnas och att kan leverera en lösning på problemet"

Rikard Slunga, VD - Netmore