Mobilförstärkning inom- och utomhus

Vi förstärker alla mobiloperatörer, 2G, 3G, 4G, Rakel, Tetra. Kontakta oss nedan för att få en offert på mobilförstärkare från Netmore – vi hjälper till med installation, driftsättning och support. Vi är leverantör av alla ledande varumärken inom mobilförstärkning.

Mobilförstärkning passar perfekt för för publika ytor med många människor i rörelse. Vi förstärker de operatörer som efterfrågas och ger perfekt 3G-täckning.

Behöver du hjälp?

Edward Rassmus, Försäljning
edward.rassmus@netmore.se
+46 (0)73-172 30 08

Vad har du för behov?

Berätta mer om din verksamhet!

Hur många kvadratmeter är era lokaler?

Kundexempel

Norrvatten

Driftsäker teknik till vattenverk

Norrvatten har valt Netmore som leverantör av mobilnät och WiFi-nät till vattenverket i Görväln. Görvälnverket producerar och distribuerar dricksvatten till 14 kommuner norr om Stockholm.

Norrvatten är ett kommunalförbund som består av fjorton medlemskommuner i norra Stockholmsområdet. Förbundet producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till mer är 600 000 människor.

”När vi nu installerar ny modern teknik för mobilnät och WiFi-nät kommer vi ytterligare att förbättra produktiviteten”

Conny Nylund, IT-chef - Norrvatten

”Netmore valdes då de kan leverera den bästa WiFi-teknologin för en industriell miljö”

Mathias Niebel, VD - Edström Logistics

Edström Logistics

När effektiviteten är i fokus

Edström Logistics har valt Netmore som leverantör av deras proffesionella WiFi-nät till bolagets anläggningar i Malmö och Stockholm.

Edström Logistics är tredjepartslogistiker (3PL) med egna lager i Malmö och Stockholm med totalt ca 30 000 m2 varmlager (skyddsklass 3). Edström Logistics tar hand om kundens hela logistikkedja och erbjuder lagring, hantering och distribution med stor flexibilitet för kundens unika önskemål.

Bjelkesta gård

Till hjälp för lantbrukaren

Tidningen Land uppmärksammar Netmores leverans av lokalt mobilnät till Bjelkesta gård som löser problemet med dålig mobiltäckning och även ger lantbrukaren den bästa trådlösa datakommunikation med WiFi-nät på gården.

Vi tar välkommet emot förfrågningar från andra gårdar med dålig mobiltäckning.

"Problemet med dålig mobiltäckning på landsbygden är mycket stort och vi är naturligtvis stolta att omnämnas och att kan leverera en lösning på problemet"

Rikard Slunga, VD - Netmore