Bolaget lanserade i början av juni 2018 en ny tjänstepaketering som har till syfte att bättre och mer effektivt stödja försäljningsarbetet. Den nya tjänstepaketeringen består av:

Netmore Connect
Komplett företagspaket med mobil abonnemang som ger alla typer av företag garanterad täckning, som kunden själv kan påverka och därtill också företagsväxel.

Netmore WiFi
Möjlighet att köpa WiFi som tjänst. Det här är en tjänst som både kunder och flera av våra återförsäljare efterfrågat.

Netmore mobilabonnemang
Nya abonnemang enligt kundernas önskemål.

Netmore IoT
Abonnemang särskilt anpassade för IoT och m2m användning.

Den första beställningen av Netmore Connect fick vi från Reijmyre glasbruk i samarbete med vår återförsäljare Teleproffs i Linköping. Ni kan se mer av de nya tjänsterna på vår webb och tillsammans med det här månadsbrevet bifogas även de nya tjänstebeskrivningarna.

Vi har även skrivit samarbetsavtal med IP Only (DGC) som innebär ett viktigt försäljningssamarbete för oss. IP Only (DGC) är ägda av EQT och är idag en betydande leverantör av internet och telefonitjänster till företag och myndigheter i Sverige och har många stora kundkonton. Vårt nära samarbete med operatören 3 gjorde att vi blev introducerade till IP Only (DGC) då dessa bolag redan samarbetar i marknaden och nu får vi genom avtalet också möjlighet att nå stora och viktiga kundgrupper. Med våra produkter och tjänster får IP Only (DGC) tillgång till våra mobilabonnemang, Netmore Connect som ger företag garanterad täckning i sina lokaler, våra unika inomhuslösningar och våra IoT-lösningar.

Slutligen vill jag nämna den pågående emissionen där vi planerar att ta in 12,2 miljoner SEK och som primärt skall användas i det fortsatta försäljningsarbetet. Teckningsperiod är 4 juni fram till 19 juni och jag hoppas att ni har intresse och vill ge oss fortsatt förtroende för att fortsätta försäljningsarbetet och bygga bolaget vidare mot lönsamhet under år 2019.

För mer information kontakta:
Rikard Slunga
VD
Netmore Group AB (publ)
Telefon: +46 73 172 30 02
rikard.slunga@netmore.se