TV4 Nyheterna uppmärksammade tidigare i veckan att den nya generationen energisnåla hus ofta har problem med mobiltäckningen. Enligt forskare kan detta bli ett samhällsproblem när exempelvis inte räddningstjänstens radiokommunikation fungerar.

Här kan ni se inslaget från TV4.

Länk till TV4 – Energisnåla hus försvårar för räddningstjänsten

north net connect erbjuder trådlösa fastighetsnät som faktiskt löser de problem som finns i många fastigheter med dålig täckning och består av olika funktioner som omfattar både mobiltelefoni och datakommunikation (WiFi) med höga kapaciteter som stödjer trådlös 4K TV (HD), ljudsystem (t.ex. SONOS) och hyresgästerna har tillgång till sitt nät i hela fastigheten, även i allmänna utrymmen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Rikard Slunga, VD north net connect, +46 73 172 30 02, rikard.slunga@nor.net
Edward Rassmus, Försäljningschef, +4673 172 30 08, Edward.rassmus@nor.net