Edström Logistics har valt Rewicom Scandinavia som leverantör av deras proffesionella WiFi-nät till bolagets anläggningar i Malmö och Stockholm.

”I vår verksamhet är det oerhört viktigt att kommunikationen fungerar perfekt för att verksamheten skall kunna skötas effektivt och möta kundernas ständigt ökande krav på kvalité och ledtid. Därför har vi valt ett nytt professionellt WiFi nät i våra båda anläggningar i Malmö och Stockholm. Rewicom Scandinavia valdes då de kan leverera den bästa WiFi-teknologin för en industriell miljö” säger Mathias Niebel, VD för Edström Logistics.

”Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att leverera vårt proffesionella WiFi nät till Edström Logistics som har mycket höga krav på täckning, prestanda och tillförlitlighet för deras logistikverksamhet. Våra lokala nät, både WiFi och mobilnät, garanterar täckning och driftsäker kommunikation för industriföretag ” säger Rikard Slunga, VD vid Rewicom Scandinavia.

Edström Logistics är tredjepartslogistiker ( 3PL ) med egna lager i Malmö och Stockholm med totalt ca 30 000 m2 varmlager (skyddsklass 3). Edström Logistics tar hand om kundens hela logistikkedja och erbjuder lagring, hantering och distribution med stor flexibilitet för kundens unika önskemål.

För ytterligare information kontakta

Rikard Slunga, VD Rewicom Scandinavia AB, +46 735 272 486, rikard.slunga@rewicom.se

Om Rewicom Scandinavia AB

Rewicom marknadsför och levererar system för trådlös kommunikation, med hjälp av lokala mobilnät och carrier-grade WiFi. Erbjudandet baseras på kundanpassade helhetslösningar efter specifika behov och innovativ integrering.

Organisationen består av specialister och ingenjörer inom konstruktion/design, installation, projektledning, driftsättning, utbildning och support/underhåll.