Svenskt Kosttillskott fick stabil mobiltäckning genom lösningar från Rewicom

Svenskt kosttillskott har som ledord att leverera den bästa möjliga servicen och ha en hög tillgänglighet för alla hundratusentals kunder. Det nybyggda lagret och kontoret hade dock stora brister i mobiltäckningen vilket försvårade för förtegets kommunikation. Med hjälp av ReWiComs lösningar för mobiltäckning har nu Svenskt Kosttillskott en stabil mobiltäckning.

Svenskt Kosttillskott grundades 2005 och är en e-handlare som säljer produkter inom kategorin kost, träning och hälsa. För mer information, se www.svensktkosttillskott.se. Företaget har haft en stadig tillväxt och i slutet av 2015 var det dags att flytta till nybyggda lokaler i Brunna, Kungsängen. De nya lokalerna om cirka 3200 kvadratmeter rymmer både lager och ett kontorslandskap.

Kommunikationen med kunder har alltid varit en viktig del av Svenskt Kosttillskotts affärsmodell. Företaget strävar efter att vara tillgängligt och alltid erbjuda högstamöjliga servicenivå till sina kunder genom bland annat hemsida, sociala medier och sin kundtjänst. Mobiltäckningen i de nya lokalerna motsvarade dock inte Svenskt Kosttillskotts förväntningar.

Med anledning av detta har Rewicom levererat ett system som säkerställer en stabil mobiltäckning över hela lokalen så att Svenskt Kosttillskott kan kommunicera obehindrat. Leveransen är nyligen färdigställd och systemet är redan taget i bruk.

Peter Valenta, Svenskt Kosttillskott, kommenterar: ”Att kommunicera är affärskritiskt för oss och vi är mycket nöjda med att det nu är en kvalitetssäkrad mobiltäckning genom hela anläggningen. Jag är framförallt glad att ReWiCom var så lyhörda under kommunikationen med oss för våra uppfylla våra specifika krav. Även under installation lade de stor vikt på att allt skulle bli precis som vi ville ha det. Varenda kabel är korrekt dragen och installationen är mer eller mindre osynlig för de anställda.”

Rikard Slunga, VD på Rewicom, kommenterar: ”Vi är glada att Svenskt kosttillskott valde oss som leverantör och stolta över att vi bidragit till att kunden inte längre har några bekymmer.”

För ytterligare information kontakta

Rikard Slunga, VD
+46 735 272 486
rikard.slunga@rewicom.se 

Peter Valenta, CTO
+46 72 527 08 15
peter@svensktkosttillskott.se